El Club

Història

Ja fa 26 anys que un grup de cerverins, liderats pel Francesc Puig i l'Antoni Pintó, van iniciar un ambiciós projecte, la creació d'una escola de futbol que satisfés les necessitats d'una població que demanava amb força trobar el seu espai dins un camp de futbol. Els inicis no van ser fàcils, però la il·lusió que emanava de l'esperit d'aquest cerverins féu que el Club Escola de Futbol Cervera cada cop agafés més força i acabés consolidant la seva posició dins l'esport lleidatà. Des de llavors no ha parat de créixer, tant quantitativament com qualitativament, i ens trobem en un moment actual on l'escola de futbol i el futbol cerverí en general, gaudeixen de bona salut i comparteixen reptes i il·lusions mai vistes. N'és un clar exemple el Torneig Ciutat de Cervera, que s'organitza en categories aleví (categoria reina), benjamí, prebenjamí i baby, on es reuneixen alguns dels clubs més importants del territori català, i amb la participació de clubs de l'Aragó, el País Basc o la Comunitat Valenciana.

El Club Escola de Futbol de Cervera, és una entitat sense ànim de lucre que té com a principal finalitat la formació esportiva, però sobretot la formació de persones, tant alumnes, com jugadors, entrenadors, com la resta de comunitat vinculada a l'Escola. L'escola de futbol és un mitja a través del qual nens i nenes s'inicien en la practica del futbol, i l'esport en general, aprenent els conceptes i procediments adjacents a ell, així com determinats, i no menys importants, valors: esforç, disciplina, cooperació, respecte, etc. Valors que sens dubte també els serviran en la seva vida personal i futur professional; tot això en un ambient sa, lúdic, i de competició ben entesa.


Identitat

Qui som?

El CEF Cervera és una escola de futbol ubicada a Cervera, la Segarra. Utilitza les instal·lacions del Camp Municipal d'Esports. Disposa d'una plantilla de 180 a 200 jugadors i jugadores, des de la categoria Baby fins a Juvenil.

Escut

Colors

Valors

Himne

himne.mp3

Instal.lacions

Organització

Pel bon funcionament del club, el CEF Cervera compta amb una Junta per gestionar les diferents àrees del nostre club i la Coordinació Esportiva que vetlla pel bon funcionament esportiu de la nostra escola. Amb l'esforç, il·lusió, dedicació i compromís d'ambdues parts es treballa conjuntament per intentar assolir els objectius que ens marquem, intentant donar als nostres jugadors/es una escola de qualitat on puguin créixer futbolísticament i com a persones.

Composició de la Junta:

  • President

  • Vice-President

  • Tresorer

  • Secretària

  • 7 Vocals

Composició Coordinació Esportiva:

  • Coordinador General

  • Coordinador Futbol 7

  • Coordinador Futbol 11

  • 23 Entrenadors

Junta

Coordinació Esportiva

Contacte

Dades de contacte:

Direcció:

Carrer Estadi, 9.

25200 Cervera

Lleida

Telèfon oficina: 662199287 (18h a 20h de dll. a dv.)

Mail: efcervera@gmail.com

Com arribar

Segueix-nos a: