Inscripció Temporada 2021-22

Per poder inscriure un jugador/a es necessari omplir aquest formulari i adjuntar el següents documents:

  1. Fotocòpia del DNI del jugador/a. (Si no disposa de DNI cal portar una fotocòpia del llibre de família).

  2. Fotocòpia de la tarja sanitària del jugador/a.

  3. Foto de carnet actual.

  4. Fotocòpia del DNI del pare/mare/tutor.

Podeu enviar tots aquests documents escanejats al correu efcervera@gmail.com o els podeu deixar a la bústia del club que hi ha a l'entrada del camp.

Consulta aquí la categoria que et correspondria pel teu any de naixement

Inscripció Portal del Federat

Tots aquells nens i nenes que ja van jugar la temporada passada, només cal que accedeixin a la pàgina de futbol.cat amb el codi de llicència (usuari) i la contrasenya i ja poden fer la tramitació (si no recordeu l’usuari i contrasenya podeu fer una cerca dins el vostre correu electrònic posant “portal federat”). No obstant, aquells que tinguin la revisió caducada no podran avançar en el procés fins que no passin la revisió. Hem intentat contactar amb tots aquells que teniu la revisió mèdica caducada. Si no és així poseu-vos en contacte amb nosaltres i us informarem de com procedir.

Per aquells que jugareu per primera vegada, a continuació us expliquem els passos que cal seguir en el portal del federat:

1- Us arribarà al correu electrònic un full de registre (on hi haurà el codi de llicència, el codi de validació i la data de naixement del jugador/a).

2- Heu d’anar a la web futbol.cat i heu d’accedir a la zona de registre.

3- Introduiu el vostre codi de llicència, el codi de validació i la data de naixement.

4- Rebreu un correu electrònic amb el vostre nom d’usuari, la clau d’accés i un enllaç on clicar per verificar el compte.

5- Amb aquestes dades ja podeu accedir al Portal del Federat i realitzar la resta de tràmits, així com diferents consultes relacionades amb el jugador/jugadora.


Per aquells jugadors i jugadores que seguiu a l’escola, és interessant que almenys actualitzeu la fotografia, ja que serà la que els àrbitres revisaran abans de començar cada partit.

IMPORTANT: abans de començar els entrenaments cal que us registreu al Portal del Federat i pagueu l’afiliació i la mutualitat.

ÉS IMPRESCINDIBLE FER AQUEST PAS PER PODER JUGAR!

Per tal de solucionar els possibles dubtes que us puguin sorgir respecte al portal del federat podeu contactar amb nosaltres i us ajudarem amb el que convingui.

Pack equipament esportiu OBLIGATORI:

Per adquirir l'equipament us

heu de dirigir a la botiga

d'Esports Truga (Cervera)